2016-09-03 21:26:12
Φωτογραφία για Απίστευτο: Κρατούσε ιδιόχειρες σημειώσεις με… οδηγίες χρήσεως για την καλλιέργεια χασίς
Ένα απίστευτο εύρημα βρήκαν οι διωκτικές αρχές κατά τον έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του 36χρονου που – όπως έχει γράψει το cretapost – συνελήφθη με 562 γραμμάρια κάνναβης και 852 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος φέρεται να κρατούσε ιδιόχειρες σημειώσεις με… οδηγίες χρήσεως για την καλλιέργεια χασίς.

Μάλιστα, τις οδηγίες χρήσεως ο 36χρονος τις είχε «κατεβάσει» από το ίντερνετ και τις είχε γράψει σε ένα ημερολόγιο που διατηρούσε.

Στο συγκεκριμένο ημερολογιο ο κατηγορούμενος έγραφε μέρα – μέρα τί έπρεπε να κάνει για να καλλιεργήσει με «σωστό» τρόπο την ινδική κάνναβη.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο ημερολόγιο αναγραφόταν ο τρόπος ποτίσματος, πόσο ακριβώς νερό έπρεπε να χρησιμοποιεί, κάθε πότε ν’ ανάβει τις λάμπες αλλα και τί λιπάσματα θα έπρεπε να χρησιμοποιεί για το καλύτερο… αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες και η… σύλληψη

Στο σπίτι του έκρυβε το… χασίς ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 36χρονου.

Χθες οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερις συσκευασίες που είχαν συνολικά 562 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 852 ευρώ τα οποία προέρχονταν από αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ