2016-09-11 14:00:26
Φωτογραφία για Ο Βύντρα είναι έτοιμος να απαντήσει στους επικριτές του
Ο Λουκάς Βύντρα υπογράμμισε πως είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Έλληνας παίκτης της Ομόνοιας αναφέρθηκε και στην επιλογή του να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας την εφετινή σεζόν. Ο 35χρονος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Αναλυτικά δήλωσε: Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να αποδεχθείς την πρόταση της Ομόνοιας;  «Με ήθελε πολύ στην ομάδα ο Νίκος Νταμπίζας. Επίσης, ήθελα να αγωνιστώ σε μια χώρα που είναι κοντά στην Ελλάδα, κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Δεν αλλάζεις περιβάλλον αφού Ελλάδα και Κύπρος είναι το ίδιο.

Γνώριζα ότι η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, κάθε χρόνο διεκδικεί πρωτάθλημα, Κύπελλο, δηλώνει παρούσα στην Ευρώπη. Νομίζω είναι αρκετοί οι λόγοι για να πας σε μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια». Πιστεύεις ότι οι φιλοδοξίες σου ταιριάζουν με αυτές της Ομόνοιας; «Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο
. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Άλλωστε οι φιλοδοξίες του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και να κατακτήσει τίτλους». Πώς απαντάς σε όσους θεωρούν πως ο Βύντρα ήλθε τώρα στην Κύπρο, που είναι στα 35 του, στη δύση της καριέρας του; «Η απάντηση είναι το γήπεδο. Εκεί φαίνεται αν κάποιος έρχεται απλώς για να περάσει τον καιρό του ή για να συνεχίσει να παίζει σε ψηλό επίπεδο. Ο Ασίς είναι ένα καλό παράδειγμα. Πιστεύω έχω να προσφέρω πολλά ακόμη κι ας είμαι στα 35 μου. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήλθα σε μεγάλη ομάδα».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ