2012-05-17 12:36:04
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ – ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Μια άκρως ανατρεπτική φωτογράφιση, έκανε ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), για το περιοδικό “Premiere”.

Ο νεαρός ηθοποιός, φαίνεται ότι θέλει να πετάξει από πάνω του τον ρόλο του βρικόλακα στο “Twilight” και δοκιμάζει πιο extreme καταστάσεις.

Η φωτογράφιση είναι αφιέρωμα στον ανατρεπτικό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ (David Cronenberg). Αναρωτιέστε τι σχέση έχει ο νεαρός ηθοποιός με τον Κρόνενμπεργκ; Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία με τίτλο “Cosmopolis”.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο 26χρονος σταρ εμφανίζεται γυμνός, με ένα κόκκινο σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία και ένα μελαχρινό μοντέλο να ερωτοτροπεί δίπλα του!

Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν στα παρασκήνια, ο ηθοποιός αισθάνθηκε άβολα όταν οι υπεύθυνοι ζήτησαν από το μοντέλο να τον γλύψει στο αυτί.

“Η συμμετοχή μου σε αυτό το project μου έδωσε αρx*δ*α. Στην αρχή πίστευα ότι δεν θα το κατάφερνα. Αλλά μετά σκέφτηκα αφού σε επέλεξαν, σημαίνει πως είσαι αυτό που ψάχνουν”, δήλωσε ο Ρόμπερτ για τον ρόλο του στην ταινία "Cosmopolis", που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.


Μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει από το "Twilight", ο Πάτινσον είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είμαι ο ίδιος όπως ήμουν στην αρχή. Καταρχήν είμαι μεγαλύτερος. Όταν πρέπει να κάτσω στην καρέκλα του make-up βλέπω τις ρυτίδες που ήρθαν με τον χρόνο, είναι τρομακτικό. Φούσκωσα επίσης. Όταν τελειώσαμε την πρώτη ταινία και επειδή δεν είχα καθόλου ρούχα, έκλεψα μερικά και τώρα πλέον δεν μου χωράνε".
radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ