2012-05-17 15:24:27
Φωτογραφία για Φόβοι για ενέδρα νεο-ναζιστών στους οπαδούς της Τσέλσι !!
Φόβους για ενέδρα νεο-ναζιστών κατά των οπαδών της Τσέλσι φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας αποκάλυψαν σχέδιο επίθεσης κατά των Άγγλων στα Ηλύσια Πεδία, πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ,από χούλιγκαν της Μπάγερν.

Ειδικοί αναλυτές φοβούνται πως 400 Βρετανοί και γερμανοί κακοποιοί ετοιμάζονται για μάχη στο Μόναχο, όπου έχει ακυρωθεί η άδεια στην αστυνομία. Σκληροπουρηνικοί «σκινχεντ» του κλαμπ φίλων της Μπάγερν με την επωνυμία «Σικέρια» και «Σμαρτ Σετ» θέλουν να δοκιμαστούν κατά του διαβόητου συνδέσμου της Τσέλσι «Κυνηγοί κεφαλών».

Οι Γερμανοί διοργανωτές για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια έχουν απαγορεύσει τα πάντα γύρω απο το χώρο της Αλιάνζ Αρένα. Ωστόσο οι κακοποιοί έχουν σχηματίσει τρομοκρατικές ομάδες, με τη Γερμανική αστυνομία και τις μονάδες αντι-χούλιγκαν των Βρετανών να παρακολουθούν στενά ό,τι κινείται.

Περίπου 30 χιλιάδες οπαδοί της Τσέλσι, πολλοί χωρίς εισιτήρια, έχουν ήδη ταξιδέψει στο Μόναχο για να πανηγυρίσουν σε περίπτωση νίκης. Οι Βρετανοί αστυνομικοί ανέφεραν πως κατάσχεσαν διαβατήρια 80 γνωστών οπαδών.

πηγή : pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ