2012-05-17 15:53:44
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΡ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν κατάφερε να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ των Αριέλ Ιμπαγάσα και Έκτορ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, οπότε η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος ζήτησε να μετατεθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το ραντεβού, προκειμένου να έχει επιστρέψει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την Αυστραλία.

Ο εκπρόσωπος των δύο Αργεντινών ήρθε στην Ελλάδα, αλλά όπως ενημερώθηκε δεν ήταν δυνατό να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα της παραμονής του Ιμπαγάσα θα ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται αρκετά ψηλά για την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο, μετά τις δυσκολίες που έχουν παρουσιάσει οι περιπτώσεις των Ισπανών προπονητών. Οι ερυθρόλευκοι πάντως τρενάρουν την υπόθεσή του αναμένοντας απαντήσεις από την ισπανική αγορά και μέχρι τότε θα έχει μεσολαβήσει και το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μόναχο, για τον τελικό του Champions League, όπου θα βρεθεί με εκπροσώπους προπονητών από την Ισπανία και τη Γαλία.


Ο Ολυμπιακός περιμένει απαντήσεις από τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ, ο οποίος διαπραγματεύεται την παραμονή του στη Λεβάντε, τον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ της Ράγιο Βαγιεκάνο και τον Μίροσλαβ Τζούκιτς, την υπόθεση του οποίου χειρίζεται ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Κλοντ Πιέλ έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Νις, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ την Κυριακή (20/05) στο ματς με τη Λιόν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ