2016-10-04 01:18:12
Φωτογραφία για Θα έκανες tour στη θάλασσα με δικό σου υποβρύχιο;
Το να κάνεις δικό σου ένα υποβρύχιο και να «οργώσεις» τις θάλασσες, είναι κάτι που ούτε τολμάς να το φανταστείς. Εκτός και είσαι ο Richard Branson, ο συνιδρυτής της Red Bull, Dietrich Mateschitz ή έστω ο Tom Perkins. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι 3, είχαν την τύχη να κάνουν τις υποβρύχιες «κούρσες» τους με το καμάρι των ωκεανών που ακούει στο όνομα Dragon.

Φαίνεται όμως το τοπίο αλλάζει και σύντομα θα μπορούμε να έχουμε την τύχη τους. Η DeepFlight -η κατασκευάστρια εταιρεία του Dragon- έχει ήδη ξεκινήσει την συνεργασία της με την Rainbowfish Ocean Technology, έχοντας ως στόχο να κατασκευάσει μία σειρά από ατομικά υποβρύχια τα οποία θα διατεθούν σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ο στόχος; Να αποτελέσουν κομμάτι από τις πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες που θα μπορούν να κάνουν οι ένοικοι. Στον «χάρτη» της εταιρείας βρίσκονται ξενοδοχεία που εδρεύουν στην Χαβάη, τις Μαλδίβες, την Γαλλική Πολυνησία και την Καραΐβική και τα οποία θα έχουν την τιμή να προσφέρουν στον κόσμο μία βόλτα κάτω από την θάλασσα, με το ολοκαίνουργιο Super Falcon 3S. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι 3 επιβάτες και να φτάσει τα 121 μέτρα κάτω από την θάλασσα, με μέσο όρο παραμονής 8 ώρες. Κάτι που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες δύτες.


Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η εταιρεία, είναι να επιλέξει ποια τοποθεσία στον βυθό θα χρησιμοποιηθεί ως τουριστική ατραξιόν.

Αλλά με τα υπέροχα νερά και τον ακόμα πιο μαγευτικό βυθό που διαθέτουν τα παραπάνω μέρη, κάτι μας λέει πως δεν θα δυσκολευτούν και πολύ.

«Η συνεργασία μας με την Rainbowfish θα μας επιτρέψει να καταφέρουμε τους κοινούς μας στόχους, ενώ παράλληλα να προσφέρουμε προσβασιμότητα σε όλο τον κόσμο για το υποβρύχιο βασίλειο – που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να το εξερευνήσουν» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DeepFlight, Adam Wright.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ