2016-10-07 20:56:39
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποδοσφαιριστής έκανε τον... τραυματία για να αποφύγει σύλληψη!
Μία κινηματογραφική απόδραση από το γήπεδο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη από την αστυνομία, φέρεται να σχεδίασε ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον και της Εθνικής Ομάδας του Ισημερινού, Ένερ Βαλένσια, σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας του El Universo.

Οι αρχές του Εκουαδόρ έχουν καλέσει τον 26χρονο Βαλένσια προκειμένου να απολογηθεί για τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, βάσει των οποίων ο ποδοσφαιριστής της χρωστά ποσό 15.000 ευρώ, ως διατροφή για την κόρη τους.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο επιθετικός του Εκουαδόρ, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Χιλής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, προσποιήθηκε τον τραυματία στο 82ο λεπτό του αγώνα, ζητώντας να του χορηγηθεί μάσκα οξυγόνου.

Το αμαξάκι με το φορείο, το οποίο έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο, τον μετέφερε στο ασθενοφόρο πίσω από τη μία εστία.


Βλέποντας τον Βαλένσια να οδηγείται στο ασθενοφόρο, αστυνομικοί οι οποίοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα για να τον συλλάβουν, άρχισαν να τρέχουν προς το σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τον Τύπο Ισημερινού, ο Βαλένσια τελικά κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο, με τη συνοδεία… της αστυνομίας, ωστόσο γλίτωσε τελικά τη σύλληψη, καθώς ο δικηγόρος του φέρεται να ήρθε σε επαφή με το δικαστήριο, προκειμένου να διευθετηθεί η υπόθεση.

Όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει τον Βαλένσια και πριν από τον αγώνα, ωστόσο εκείνος αποβιβάστηκε από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της εθνικής ομάδας του Ισημερινού, πριν εκείνο φτάσει στο γήπεδο.

Ο δικηγόρος της συζύγου του, σχολιάζοντας την υπόθεση, διερωτήθηκε γιατί ο Βαλένσια αρνείται να πληρώσει τη διατροφή της κόρης του, ενώ κερδίζει τόσα πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ