2016-10-14 15:29:16
Φωτογραφία για Πάφος: Ζευγάρι κινδύνεψε να καεί ζωντανό στο αυτοκίνητό του
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ζευγάρι Βρετανών τουριστών όταν το ενοικιαζόμενο τους αυτοκίνητο πήρε φωτιά την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι που ενοικίασαν στην Λυσό απο ψώνια που έκαναν στην Πάφο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 46χρονου ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό στην βρετανική εφημερίδα THE SUN ενώ βρισκόταν με τη σύντροφό του στην Κύπρο για διακοπές το αυτοκίνητο που είχαν ενοικιάσει πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το εγκαταλείψουν άμεσα για να γλυτώσουν τη ζωή τους.

Ο Richard Mason δήλωσε πως 11 ώρες μετά απο την ενοικίαση του αυτοκινήτου τους και ενώ οδηγούσαν σε δρόμο απο την Πάφο προς τη Λυσό το αυτοκίνητο ξεκίνησε να βγάζει καπνούς απο το μπροστινό μέρος της μηχανής με αποτέλεσμα και αυτός και η σύντροφος του να το εγκαταλείψουν και να το δουν αμέσως μετά να τυλίγεται στις φλόγες.

Θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνα τα πράγματα αν στο αμάξι, ανέφερε, υπήρχαν πίσω παιδιά ή ηλικιωμένοι και σίγουρα ίσως να μην μπρορούσαν να αντιδράσουν τόσο αμέσα ανέφερε ο Richard Mason στην SUN.

Σύμφωνα πάντοτε με τους ισχυρισμούς του 46χρονου τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η εταιρεία που ενοικίασε το αυτοκινήτο έκαναν έρευνες για το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ