2016-10-17 05:40:13
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε 55χρονο στα Δεσποτικά - Μεταφέρθηκε στα Γιάννενα ο τραυματίας
Στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε εχθές ο 55χρονος άντρας που δέχθηκε μαχαιριές σε καφενείο του χωριού στα Άνω Δεσποτικά της Πρέβεζας, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και αρχικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 22:00 στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αιμόφυρτος.

Τις πρώτες πρωινές ώρες διεκομίσθη στα Γιάννενα.

Ο 55χρονος είχε δεχθεί επίθεση από έναν 65χρονο, την ώρα που βρίσκονταν στο καφενείο, ο οποίος τον τραυμάτισε με σουγιά στο πρόσωπο και το χέρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, 65χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 55χρονου ημεδαπού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στα Άνω Δεσποτικά Πρέβεζας, ο 55χρονος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), δέχτηκε επίθεση από τον 65χρονο επίσης θαμώνα, ο οποίος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο (σουγιά) στο πρόσωπο και στο χέρι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη o 65χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ