2016-10-30 01:03:10
Φωτογραφία για Κύπρος: Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει τη δημιουργία Υφυπουργείων
Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, με χθεσινή του ανακοίνωση, χαιρετίζει την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο των σχετικών Νομοσχεδίων για τη δημιουργία Υφυπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Το Επιμελητήριο εκφράζει επίσης την προσδοκία ότι σύντομα θα εγκριθεί και το αντίστοιχο Νομοσχέδιο για το Υφυπουργείο Ανάπτυξης, για να μπορέσουν οι καινοτόμες αυτές θεσμικές δομές να βοηθήσουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας.

«Προς την επίτευξη αυτού του στόχου, όμως, καθίσταται αναγκαία η γρήγορη και κατ’ ευχή ομόφωνη έγκριση των Νομοσχεδίων αυτών από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία θα μεταφέρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής στήριξης προς τους παραγωγικούς αυτούς κλάδους της οικονομίας», αναφέρει.

Μια τέτοια ομόθυμη πολιτειακή στήριξη, καταλήγει, θα λειτουργήσει επίσης ως πειστικός μοχλός έλξης επιπρόσθετων ποιοτικών πλοιοκτητών και ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο, με αλυσιδωτή θετική επίδραση στην μείωση της ανεργίας και στην ενίσχυση άλλων οικονομικών κλάδων που παρέχουν υπηρεσίες προς τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ