2016-11-01 12:07:12
Φωτογραφία για Γιαννινάρα για Champions League, 1-2 στο Αγρίνιο!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει Ευρωπαίος! Μπορεί να αποκλείστηκε το καλοκαίρι από την Αλκμάαρ, αλλά η πορεία του στο πρωτάθλημα είναι ευρωπαϊκή. Η καταπληκτική ομάδα του Γιάννη Πετράκη νίκησε 1-2 τον Παναιτωλικό με ανατροπή και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο. Αν – θεωρητικά – το πάρει αυτό το ματς (με τον Λεβαδειακό που αναβλήθηκε λόγο του σεισμού), τότε θα πλασαριστεί μόνος δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε κακώς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42’ με μακρινό σουτ του Φερέιρα, για να πετύχει τα τέρματα της ανατροπής η «χρυσή αλλαγή» ο Μαμπουλού στο 69’ και στο 80’. Όποιος εντόπισε αυτόν τον παίκτη έκανε καλό σκάουτινγκ και του αξίζουν συγχαρητήρια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες (75’ Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Ουάρντα (84’ Μουνιός), Φερέιρα (75’ Καμαβουάκα), Τομανέ, Μαρκόβσκι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Περιστερίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (30’ Κούτρης), Γαρουφαλιάς (89’ Σκόνδρας), Κοζορώνης, Γιάκος (59’ Μαμπουλού), Κόντε, Ζάιρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ