2016-11-17 09:00:30
Φωτογραφία για Θέσεις εργασίας στην ΑΕΜΥ
Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Διευθυντή Πληροφορικής αλλά και ιατρούς, εξωτερικούς συνεργάτες, αναζητεί η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ (ΑΕΜΥ).

Σύμφωνα με την ΑΕΜΥ η θέση του Διευθυντή Πληροφορικής της Εταιρείας θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριετούς διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected] με την ένδειξη «Για τη θέση Δ/ντή Πληροφορικής» από 15/11/2016 – 25/11/2016.

Παράλληλα, η ΑΕΜΥ προσκαλεί, στο πλαίσιο σχετικής υπουργικής απόφασης, συνεργάτες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικότητας ΤΕ Μαιευτικής για τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΕΜΥ Α.Ε.. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια έως ένα έτος, ενώ η σχέση εργασίας θα στηρίζεται στην έκδοση, από τους υγειονομικούς, απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Οι συνεργάτες θα παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Αποκατάστασης στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού και το Κέντρο Υγείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας-Κ. Πρίφτης.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 14/11/2016 έως και 18/11/2016.

Αναλυτικές πληροφορίες στο www.aemy.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ