2016-11-18 16:25:13
Φωτογραφία για 6 βήματα που θα σε κάνουν αναντικατάστατη στη δουλειά σου!
Θες να είσαι η αγαπημένη όλων στο γραφείο και να γίνεις απαραίτητη στο κομμάτι πάνω στο οποίο εργάζεσαι; Οι ειδικοί λένε πως το να γίνεις αναντικατάστατη στη δουλειά σου δεν είναι δύσκολο, αρκεί να ακολουθείς τις παρακάτω κινήσεις.

Γίνε πάρα πολύ καλή σε κάτι: Η Rhiannon Cambrook-Woods, διευθύνων σύμβουλος της  Zest Recruitment and Consultancy LLP είπε: «Μπορεί να είσαι καταπληκτικός στη δουλειά σου, αλλά αν κάνεις μόνο όσα λέει η πειργραφή της θέσης σου ότι κάνεις, τότε το αφεντικό σου δε θα σε προσέξει». Η ίδια συμβουλεύει: «Βρες κάτι στο οποίο οι συνάδελφοί σου δεν είναι τόσο καλοί και γίνε εσύ άριστος σε αυτό. Την επόμενη φορά θα είσαι στο επίκεντρο».

Συναναστροφές: Με όλους! Γνώρισε όσους περισσότερους μπορείς μέσα στην εταιρεία που εργάζεσαι. Έτσι το όνομά σου θα είναι γνωστό σε όλους, σχεδόν, τους συναδέλφους!

Εταιρική ανάπτυξη: Σκέψου πώς μπορείς να βοηθήσεις την εταιρεία σου να πάει μπροστά! «Το να πηγαινοέρχεσαι στην δουλειά δε θα σε κάνει μοναδική», τονίζει ο Paul MacKenzie-Cummins, ειδικός καριέρας. Δώσε ιδέες, αξιοποιήσε σωστά τον χρόνο που έχεις, ώστε να γίνεις το ατού της εταιρείας σου, όποια κι αν είναι αυτή!


Ενθουσιασμός: Να έχεις θάρρος και ενθουσιασμό, είδικά αν αγαπάς τη δουλειά σου και έχεις αποδείξει πως την αξίζεις! Τότε μπορείς να πάρεις και περισσότερα ρίσκα!

Μάθηση: Ποτέ μην επαναπαύεσαι. Πάντα να μαθαίνεις νέα πράγματα. Θα υπάρχουν συνεχώς νέα ερεθίσματα, τα οποία θα σε ιντριγκάρουν και θα βάζουν σε ρίσκο τη θέση σου!

Θλίψη: Πάντα να προχωράς με το κεφάλι ψηλά. Αν αφήνεις την μιζέρια και τη θλίψη να σε καταβάλλουν τότε έχασες το παιχνίδι της προσοχής! Η στενάχωρη συμπεριφορά θα επηρεάσει και την άποψη του εργοδότη σου για σένα, αλλά και την αντιμετώπιση που θα έχεις από τους συναδέλφους σου!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ