2012-05-18 20:47:12
Φωτογραφία για ΚΥΠΡΟΣ Άνδρας δάγκωσε γυναίκα στο στήθος!
Ακριβά πληρώνει την αδυναμία του να ελέγξει τις σεξουαλικές του ορμές νεαρός από τη Λευκωσία στην Κύπρο, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών.

Προηγήθηκε η παραδοχή του σε κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν άσεμνη επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Τα γεγονότα της υπόθεσης διαδραματίστηκαν τον Ιούλιο του 2011.

Γύρω στις πέντε τα ξημερώματα ο νεαρός τηλεφώνησε στην παραπονούμενη, η οποία προφανώς ήταν φίλη του, και της ζήτησε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της από τον Στρόβολο στη Λακατάμια της Κύπρου, προκειμένου να πάρει το δικό του αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν, όπως της είπε, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς.

Η καταγγέλλουσα ανταποκρίθηκε, αλλά καθ' οδόν διαπίστωσε πως οι προθέσεις του φίλου της ήταν άλλες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα τα οποία πλαισιώνουν τις κατηγορίες, στη διαδρομή ο νεαρός κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και όταν το θύμα του ζήτησε να τα ανεβάσει, αυτός τη φίλησε στο στόμα και στο λαιμό και στη συνέχεια, αφού της σήκωσε την μπλούζα, και στο στήθος.

Η κοπέλα αντέδρασε σταματώντας το αυτοκίνητό της και φωνάζοντας στον κατηγορούμενο να σταματήσει. Εκείνος όμως, αντί να σεβαστεί την αντίδρασή της, την τράβηξε από τα μαλλιά και άρχισε να την κτυπά σε όλο της το σώμα. Όταν σταμάτησε να την χτυπά, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ΠΟΛΙΤΗΣ”, η γυναίκα τον μετέφερε και τον άφησε στο σημείο που αυτός ήθελε και στη συνέχεια τον κατάγγειλε στην αστυνομία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε κατέδειξε εντυπώματα οδόντων στο δεξί στήθος, όπου υπήρχαν και θλαστικές εκχυμώσεις, καθώς επίσης και πολλαπλές εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.

πηγη: radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ