2012-05-18 21:00:20
Φωτογραφία για «Όλα εξαρτώνται από εμάς»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού για τα... αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε την παρουσία του κόσμου ενώ αναφέρθηκε και στην παραμονή του.

Ακολουθεί απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ζεσουάλντο Φερέιρα στοNovasports:

«Τα πράγματα αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι μάλλον περισσότερο υπέρ μας. Εξαρτώμεθα από τους ίδιους μας τους εαυτούς, έχουμε ακόμα έναν αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι κερδίζοντας παραμένουμε πρώτοι χωρίς να υπολογίζουμε ή να έχουμε ανάγκη τους τέσσερις βαθμούς, τους οποίους έχουμε πάρει σαν προίκα από την κανονική περίοδο. Ο τελευταίος αυτός αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, ελπίζω με μεγάλη παρουσία φιλάθλων μας.

Οπωσδήποτε η ομάδα αντιμετωπίζει την κούραση των ποδοσφαιριστών, τραυματισμούς και τιμωρίες. Υπάρχουν περιορισμοί στο ρόστερ, αλλά θα έλεγα ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι αποφασιστικής σημασίας, είναι ούτως ή άλλως ο καταληκτικός αγώνας της σεζόν και ελπίζω να είναι νικηφόρος ώστε να μπορέσει να μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναλύει και τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δηλώσεις που θα προβληθούν το βράδυ της Παρασκευής.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ