2012-05-18 21:47:56
Φωτογραφία για Και ο Σανκαρέ κατέθεσε προσφυγή
Έναν ακόμη πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει από σήμερα η ΠΑΕ Άρης αφού ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής ζητώντας συνολικά το ποσό του 1.400.000 ευρώ

Μετά τις προσφυγές των Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Μιχάλη Σηφάκη κατά της ΠΑΕ Άρης ήρθε να προστεθεί σήμερα και αυτή του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ που ζητάει συνολικά το ποσό του 1.400.000 ευρώ (!!!).

Όσο για το πως μεταφράζεται το συγκεκριμένο ποσό; Σε 500.000 ευρώ η βασική οφειλή και τα πριμ του για το τριετές του συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ΠΑΕ Άρης τον περασμένο Οκτώβριο και 900.000 ευρώ η ρήτρα λύσης του συμβολαίου του με υπαιτιότητα της ομάδας.

Ο Σανκαρέ έδωσε την εντολή για την κατάθεση της προσφυγής στον νομικό του εκπρόσωπο, Γιώργο Ζελελίδη, σήμερα από το Σαρλερουά του Βελγίου όπου βρίσκεται με αυτή να έγινε πράξη στην πορεία της ημέρας στην ΕΠΟ και απομένει να φανεί πλέον αν θα βρεθεί λύση πριν την εκδίκασή της.


Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Σανκαρέ, που μεταξύ άλλων με την προσφυγή του ζητάει και την ελευθερία του, είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή του από την στιγμή που του καταβληθούνε τα δεδουλευμένα του. Και πιο συγκεκριμένα το ποσό των 170.000 ευρώ.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει και το πώς θα μπορέσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να φανεί συνεπής απέναντι στους Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο με τις προσφυγές τους να εκδικάζονται την Δευτέρα.

Ο Φατί ήταν να λάβει μέχρι χθες το ποσό των 80.000 ευρώ από τις 180.000 ευρώ που αφορούνε τα δεδουλευμένα του ώστε στην συνέχεια να υπήρχε ενδεχόμενο να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του.

Κάτι όμως που δεν έγινε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με πληροφορίες σε νέα της επικοινωνία να έκανε λόγο περί τακτοποίησης ακόμη και αύριο αν και Σάββατο για να πετύχει τον στόχο της. Να μην εκδικαστεί η προσφυγή την Δευτέρα.

Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός Χαβιέ Ουμπίντες μπορεί να έχει αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει διατεθειμένος να περιμένει με την σειρά του την τακτοποίηση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ