2012-05-18 21:48:04
Φωτογραφία για Παράδοση Ολυμπιακής Φλόγας: Και με κρύο και με βροχή ήταν οι celebrities εκεί
Παναθηναικό Στάδιο, καταρρακτώδης βροχή και πλήθος εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, πολιτικού και αθλητικού κόσμου της Ελλάδος. Ο λόγος; Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Λονδίνο ενόψει τωνΟλυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη βρετανική πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι.Highlight; Η παρουσία του David Beckham!

Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή, πήραν τις ομπρέλες τους και έσπευσαν στοΚαλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας αλλά και να δουν το superstar του ποδοσφαίρου από κοντά. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας καθώς και η πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας η οποία παρέλαβε τη φλόγα από τονΠρόεδρο Της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο. Το παρόν έδωσαν επίσης από το χώρο της showbiz οι Σίσσυ Χρηστίδου, Τζένη Μπότση, Βαγγέλης Περρής με την Έλενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Σούλης, Πέτρος Λαγούτης με τα παιδιά του, Νικολέττα Ράλλη, Ορέστης Τζιόβας, Σίσσυ Φειδά, Χάρης Χριστόπουλος, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Καρποντίνη, Νίκος Αναδιώτης και πολλοί άλλοι.


Εκτός φυσικά από τον καλλιτεχνικό κόσμο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες αθλητές που έχουν δοξάσει τη χώρα μας στο παρελθόν. Πύρρος Δήμας, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Βασίλης Τσολακίδης, Ιωάννης Μελισσανίδης και Αλέξανδρος Νικολαίδης έδωσαν το παρόν συγκινημένοι και μάλιστα κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν και στη λαμπαδηδρομία.

Παρόν φυσικά και ο Δήμαρχος του Λονδίνου Βoris Johnson αλλά και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων.Πρωθιέρεια ήταν η ηθοποιός Ινώ Μενεγάκη ενώ ο Μάριος Φραγκούλης έντυσε με την υπέροχη φωνή του την όμορφη αυτή εκδήλωση.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ