2012-05-18 22:50:46
Φωτογραφία για NY Times: Αλέξης Τσίπρας, όπως Αλκιβιάδης και Ζαχαριάδης...
Σε άρθρο τους οι NY Times παρουσιάζουν τον Αλέξη Τσίπρας σαν τον Αλκιβιάδη και το Ζαχαριάδη. Γιατί οι NY Times παρουσιάζουν τον Τσίπρα σαν αυτούς του δύο Έλληνες;

Γιατί ο μεν Αλκιβιάδης, οδήγησε με τη δημαγωγία του τους Αθηναίους στην καταστροφή της Σικελίας, και μετά πρόδωσε τους Έλληνες στους Πέρσες και ο δε Ζαχαριάδης, ηγέτης του ΚΚΕ μετά τον πόλεμο του ’40, οδήγησε την Ελλάδα στον εμφύλιο με 50.000 νεκρούς.

Έτσι αναφέρει ο Nicolas Gage στους ΝΥ. Τimes, ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν πολιτικά αρκετά έξυπνος για να υποσχεθεί στους Έλληνες την περιφρόνηση των ήδη υπογεγραμμένων συμφωνιών μεταξύ της χώρας και της ΕΕ / ΔΝΤ / ΕΚΤ και παράλληλα την παραμονή στη ζώνη του ευρώ.

Η άρνησή του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρουν οι NY Τimes, να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια κυβέρνηση συνασπισμού και η τακτική του να αποκαλεί τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων “προδότες” ήταν ένας ισχυρός συνδυασμός που τον έκανε να κερδίσει τις ψήφους πολλών Ελλήνων.


“Αν έρθει στην εξουσία και αρνείται να τιμήσει τις δεσμεύσεις της χώρας η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εξέλθει από το ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή, αναφέρει ο Ελληνοαμερικάνος Nicolas Gage.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να τυπώσει χρήμα και να αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά ο πληθωρισμός θα μειώσει την αγοραστική δύναμη κάτω από οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς από τους Έλληνες, “προβλέπει Gage στο άρθρο του.

Η απομόνωση της Ελλάδας από την Ευρώπη και η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού είναι δύο από τους πιο επικείμενους κινδύνους από τους πολιτικούς χειρισμούς του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει το άρθρο των NY Times.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ