2012-05-19 06:27:04
Φωτογραφία για Σέξι μακιγιάζ για ξανθές
Είστε ξανθές και τώρα ειδικά που καλοκαίριασε θέλετε να αλλάξετε λιγάκι το μακιγιάζ σας αλλά δεν ξέρετε πώς;

Η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: είναι η τέλεια βάση για ένα συγκλονιστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ! Τώρα η επιλογή του μέικ-απ είναι βασικό στοιχείο της ομορφιάς σας. Το παν είναι να ξέρετε ότι τώρα που σας βλέπει ο ήλιος και θα αρχίσετε τα μπάνια θα χρειαστείτε μια απόχρωση τουλάχιστον πιο σκούρο μέικ-απ για να αποφύγετε διχρωμίες που είναι αντιαισθητικές. Αν είστε ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις όπως μελί, της άμμου τότε διαλέξτε ένα μέικ-απ με μπρονζέ αποχρώσεις που θα σας ταιριάζει γάντι. Αν έχετε πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά σας ένα μέικ-απ με ροζ τόνους θα «απαλύνει» το πρόσωπό σας τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι!

Ρουζ: Αν έχετε σταρένια μαλλάκια ή γκρι μάτια και έχετε ανοιχτό δέρμα καλά θα κάνετε να διαλέξετε ροζ ή κοραλί ρουζ για να πάρετε χρωματάκι! Αν είστε ξανθιά με σταχτί αποχρώσεις τότε ακόμη και το ρουζ με καφέ τόνους θα αναδείξει φυσικά την ομορφιά σας. Αν πάλι έχετε πιο σκούρα απόχρωση του ξανθού καλό θα ήταν να επενδύσετε φέτος το καλοκαίρι στις πιο ροδακινί αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά σας!

Μάτια: τα μάτια σας βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι και τώρα εσείς βρίσκεστε ανάμεσα σε λαμπερές σκιές και απίστευτες μάσκαρα που τονίζουν τα μάτια σας! Ακολουθήστε τον χρυσό κανόνα για ξανθές που λέει ότι όσο πιο «ανοιχτά» είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο ανοιχτή σκιά πρέπει να διαλέξετε. Οι μεταλλιζέ σκιές είναι με το μέρος σας με το χρυσό να ταιριάζει τέλεια σε εσάς που έχετε θερμή απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά σας και οι ασημί είναι ιδανικές για εσάς που έχεις πιο «ψυχρή»απόχρωση. Το βασικό που έχετε να κάνετε όταν διαλέγετε σκιά για τα μάτια σας είναι να πάρετε σαν οδηγό σας το χρώμα των ματιών σας και να δείτε ποια είναι εκείνα τα χρώματα που τα αναδεικνύουν καλύτερα. Αν έχετε ανοιχτά γαλάζια μάτια τότε οι γαλάζιες και ασημί αποχρώσεις όχι μόνο είναι in αλλά σας ταιριάζουν και τέλεια ενώ ότι καστανόματες ξανθιές καλά θα κάνουν να διαλέξουν τα τρέντι ρομαντικά χρώματα όπως και η μπεζ με ροδακινί απόχρωση, το απαλό και girlie ροζ. Για να κάνετε τη διαφορά διαλέξτε κάποιο από τα έντονα χρώματα όπως το πράσινο αν έχετε πράσινα μάτια, το μπλε αν έχετε μπλε, το κοραλλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που εφέτος σας βάζουν στην καρδιά της μόδας και ταιριάζουν τέλεια σε εσάς που είστε ξανθές! Η καφέ μάσκαρα είναι φυσικά με το μέρος σας το καλοκαίρι για ένα πιο απαλό και ανεπιτήδευτο λουκ αφού είναι πολύ πιο κοντά στα φυσικά σας χρώματα απ’ ό,τι η μαύρη!

Χείλη: για τις καθημερινές σας εμφανίσεις οι απαλές αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει αφού όσο πιο natural είναι το λουκ στα χείλη τόσο το καλύτερο! Οι αποχρώσεις του φούξια στη ματ εκδοχή του τραβάει τα βλέμματα στα χείλη σας ενώ το κοραλλί και ροζ είναι πολύ ωραίες αποχρώσεις που σας ταιριάζουν τέλεια και αναδεικνύουν τέλεια τα ζουμερά σας χειλάκια. Τα αλιπ-γκλος είναι και πάλι με το μέρος σας αφού σας χαρίζουν με άνεση αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα: λάμψη, πολύ λάμψη!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ