2016-12-10 13:13:13
Φωτογραφία για Καβγάδισαν και τον «έδωσε» στην αστυνομία
Βρέθηκε με χειροπέδες παρόλο που έκλεβε για να της χαρίσει το γάμο των ονείρων της Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στο Καστλ Χάουαρντ του βόρειου Γιόρκσαϊρ. Ο Μπεν Κάτεριλ διέπραττε κλοπές σε σπίτια πλούσιων οικογενειών και μετά πουλούσε τα κλοπιμαία ώστε να μαζέψει χρήματα για τον γάμο που είχε ονειρευτεί εκείνος και η αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Χέντερσον.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως είχε υπολογίσει καθώς συνελήφθη λίγο πριν μαζέψει τις 30.000 λίρες που ήταν το ποσό που είχε υπολογίσει πως θα σπαταλούσε στον πλουσιοπάροχο γάμο και την δεξίωση που θα ακολουθούσε.

Μετά όμως από ένα τσακωμό του ζευγαριού η κοπέλα εκνευρίστηκε τόσο με τον Κάτεριλ που τον κατέδωσε η ίδια στην αστυνομία. Όπως γίνεται αντιληπτό ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί. Τουλάχιστον όχι τόσο πλουσιοπάροχος καθώς ο 32χρονος τιμωρήθηκε με 6 χρόνια κάθειρξη.

Βέβαια και ένας άλλος λόγος, κατά πάσα πιθανότητα, που αυτή η σχέση  δεν θα έχει αίσιο τέλος είναι ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή έκανε σχέση με μία σωφρονιστική υπάλληλο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ