2016-12-10 15:47:07
Φωτογραφία για Δείτε τη μακριά βερσιόν του σκηνοθέτη για το λονδρέζικο τουρ του Ken Block [video]
Με τον Ken Block να κάνει honing σε όλο το Λονδίνο με καθισμένο δίπλα του τον Matt LeBlanc, το video αυτό ήταν αβίαστα η καλύτερη στιγμή της τελευταίας σεζόν του Top Gear. Αλλά ήταν λίγο.

Ευτυχώς, το BBC διόρθωσε αυτό το «λάθος» και έδωσε στη δημοσιότητα τη μεγάλης διάρκειας, 10λεπτη βερσιόν του σκηνοθέτη. Για άγνωστους λόγους, ο Block και η 850 ίππων τετρακίνητη Mustang 1965, γνωστή και ως «Hoonicorn» αερομεταφέρθηκε από ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Chinook, μέσα σε ένα κοντέινερ, σε ένα χώρο αποθήκευσης εμπορευματικών μεταφορών, στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου και παρέλαβε τον LeBlanc.

Ύστερα από κάμποσα ντόνατς γύρω από τρέιλερ, γερανούς και τρένα, τράβηξαν κατά την πόλη για μια βόλτα στα αξιοθέατα. Φυσικά, ντριφτάροντας. Με 160 km/h.

Το τουριστικό τουρ περιέλαβε μερικά από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου, περιλαμβανομένων των Canary Wharf, του Tower Bridge, του καθεδρικού ναού του Αγ. Παύλου, των Houses of Parliament και του παλατιού του Buckingham. Στο ενδιάμεσο πέρασαν από μερικά πολύ κουλ μέρη που συνήθως δεν επισκέπτεται ο τυπικός τουρίστας, όπως τούνελ κάτω από το κτίριο της Lloyd’s Insurance, τα τούνελ κάτω από το σταθμό του Waterloo και ένα τούνελ που επετράπη σε καλλιτέχνες γκραφίτι να ζωγραφίσουν.


Αν γνωρίζετε το Λονδίνο, η διαδρομή δεν βγάζει νόημα με το μοντάζ να περιλαμβάνει τυχαία εναλλαγή μεταξύ της νότιας και της βόρειας πλευρά του ποταμού Τάμεση, ενώ μερικές από τις τοποθεσίες να είναι σε λανθασμένη σειρά καθώς ταξιδεύεις από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Αλλά σκηνοθετική αδεία και προκειμένου να βγάλεις το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω αποτελούν πταίσματα.

Η παραγωγή κάθησε σε αναμμένα καρφιά ύστερα από τα ντόνατς του Block στο δρόμο του γύρω από το Cenotaph, το εθνικό βρετανικό μνημείο του πολέμου. Ποτέ δεν έγινε απολύτως σαφές πώς επετράπη να συμβεί αυτό και έτσι η σεκάνς κόπηκε.

Η παρουσία του LeBlanc στην πραγματικότητα δεν προσθέτει τίποτα ουσιαστικό στο video, αλλά ανεξάρτητα από αυτό πρόκειται για μια διασκεδαστική «βόλτα». Και θα μπορούσε άνετα να περάσει για ένα από τα κλασικά video Gymkhana του Ken block. Αν είχε μεγαλύτερο δόντι και πέραση στο Μητροπολιτικό Δήμο του Λονδίνου απ’ ό,τι στο BBC.

Απολαύστε το!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ