2016-12-11 13:53:06
Φωτογραφία για Έχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι: Δεν έχει τέλος η δράση των ρομά στην Εγλυκάδα
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με "πρωταγωνιστές", όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Εγλυκάδας Πατρών, Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμού του Ριγανόκαμπου.

Μετά την προ ημερών, , επίθεση με πέτρες και ξύλα σε μίνι μάρκετ επί της οδού Ηρακλέους με δράστες ανήλικους, σειρά τώρα έχουν τα Ι.Χ. Πριν μερικές ημέρες,  σταθμευμένα οχήματα που ανήκουν σε ανδρόγυνο, υπέστησαν σημαντικές υλικές ζημιές στην προσπάθεια των δραστών να τα διαρρήξουν.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό της ανεξέλεγκτης δράσης των Ρομά. Αυτοκίνητο ηλικιωμένου άνδρα που εκτός του ότι έσπασαν το χερούλι της πόρτας προκάλεσαν σημαντικές φθορές και στο πορτ μπαγκαζ του οχήματος. Μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας και απρόκλητων επιθέσεων, αυξάνονται οι "φωνές" από τους κατοίκους της Εγλυκάδας, για να πάρουν οι ίδιοι το νόμο στο χέρια τους, προκειμένου να προστατεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα και τις περιουσίες τους.

"Η Αστυνομία απούσα, ο Δήμος απών και εμείς μόνοι μας να παλεύουμε καθημερινά με ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο" δηλώνουν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ