2016-12-11 23:56:10
Φωτογραφία για Υπάρχουν 5 τρόποι που τα κουλουράκια βοηθούν την υγεία σου, με την προϋπόθεση να τα φτιάχνεις εσύ!
Ποτέ δεν είναι αργά για μπισκότα σωστά; Ειδικά τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα, ακόμα και όσες δεν ασχολούμαστε με την κουζίνα θα το κάνουμε για το καλό. Και αν όχι για αυτό, θα το κάνουμε για την υγεία μας!

Ναι, το να φτιάχνεις μπισκότα κάνει καλό στην καρδιά σου, στο μυαλό σου, στο σώμα σου! Μπορεί το να καταναλώνεις πολλά να έχει αρνητικό αντίκτυπο, αλλά το να φτιάχνεις πολλά μπισκότα μόνο κακό δε θα κάνει! Κι αν τα προσφέρετε, κιόλας, τότε οι ευεργετικές συνέπειες αυξάνονται! Πώς; Συνεχίστε το διάβασμα για να μάθετε:

Λιγότερο άγχος: Με το να ζυμώνεις και να μετράς μεζούρες και γραμμάρια για τα υλικά συγκεντρώνεσια καλύτερα. Έτσι, ο εγκέφαλος ηρεμεί και οι χτύποι της καρδιάς επανέρχονται στο φυσιολογικό!

Γνωστικές λειτουργίες: Το να ακολουθείτε πιστά μια συνταγή βοηθά τη μνήμη εκείνη που εστιάζει σε γνώσεις που έχετε, αλλά έχουν μείνει αχρησιμοποιήτες για καιρό. Αν τώρα αλλάξετε και ένα υλικό θα ενισχύσετε την εξυπνάδα και την ευστροφία σας!


Υγιέστερη καρδιά: Η μετακίνηση από ψυγείο σε πάγκο και από πάγκο σε ντουλάπι δεν ισούται ακριβώς με την καθημερινή γυμναστική σας, αλλά βελτιώνει σε έναν βαθμό τον ρυθμό που το σώμα σας μεταβολίζει την ζάχαρη και τα λίπη. Όσο περισσότερο λοιπόν ανοίγετε ψυγεία, πηγαινοέρχεστε σε ντουλάπια και κάνετε σβούρες στην κουζίνα τόσο καλύτερα για την καλή λειτουγργία της καρδιάς και του οργανισμού σας!

Αδύνατο κορμί: Ναι, ακούγεται αντιφατικό, αλλά αν μέσα στην εβδομάδα βουτάς με τα μούτρα στις λιχουδιές που έχεις κάνε το παρακάτω: Μόλις είναι έτοιμα τα μπισκοτάκια ή τα κεκάκι σου, τσίμπησε δυο ζεστά και τα υπόλοιπα μοιρασέ τα στους αγαπημένους σου!

Ζωή για περισσότερο: Αφού μιλήσαμε για αγαπημένους, δεν μπορεί να φτιάχνετε τόσα μπισκότα και γλυκά μόνη! Το να ζυμώνεις και να πλάθεις με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο προσθέτει χαρά και χρόνια στην ζωή σου. Οι πράξεις προσφοράς μειώνουν τον κίνδυνο φλεγμονών, πράγμα που σημαίνει ότι μειώνεται και ο κίνδυνος για χρόνιες ασθένειες και όχι μόνο Ψήστε, λοιπόν, μόνες τα μπισκότα και τα κεκάκια σας για φέτος και χαρείτε τα αποτελέσματα όλη την χρονιά!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ