2016-12-12 18:53:13
Φωτογραφία για Λούκας Γιώρκας: Με την Έλενα δεν χωρίσαμε ποτέ!
Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας είναι από τα ζευγάρια που παρόλο που είναι χαμηλών τόνων έχουν απασχολήσει αρκετά τον Τύπο Η σχέση τους φαίνεται να έχει αντέξει στο χρόνο και σε κάθε τους κοινή εμφάνισή ή συνέντευξη διαψεύδουν τα κακόβουλα δημοσιεύματα. Είναι μαζί και είναι ευτυχισμένοι. Αυτό επιβεβαιώνει και ο τραγουδιστής μιλώντας στο Thema People για τη σύντροφό του και τον έρωτά τους.

"Με την Έλενα έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες και αλλά και τα ίδια ενδιαφέροντα. Υπάρχουν κοινές ανησυχίες κι αυτό είναι ωραίο για ανθρώπους που μοιράζονται τη ζωή τους", λέει για την συνεργασία τους.

Για την δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική του ζωή, απαντά: "Στην αρχή μας φαινόταν λίγο περίεργο, τώρα πια το συνηθίσαμε και αυτό. Δεν ασχολούμαι αν μας φωτογράφησαν και τι έγραψαν από κάτω. Η Έλενα, ως πολιτικός, είναι λογικό να ανησυχεί περισσότερο για την εικόνα της. Όταν όμως είσαι ειλικρινής, ο κόσμος εντέλει αποδέχεται την αλήθεια σου
. Το μόνο που με θλίβει κάποιες φορές είναι οι ψευδείς ειδήσεις. Όταν γράφουν, για παράδειγμα, ότι χωρίσαμε και αναγκάζουν κάποια άτομα από το οικογενειακό μας περιβάλλον να μας πάρουν τηλέφωνο για να δουν αν είμαστε καλά γιατί ανησυχούν. Σαφώς και κατι τέτοιο δεν ισχύει. Με την Έλενσ δεν χωρίσαμε ποτέ! Ο γάμος είναι ένα βήμα που το κάνεις όταν νιώθεις έτοιμος και δεν ανακοινώνεται στον Τύπο. Οι ουσιαστικές σχέσεις καλό είναι να περιφρουρούνται με κάποιον τρόπο."

Ανταλλάσσουν απόψεις που αφορούν τα επαγγελματικά τους; "Θα ακούσει τα τραγούδια μου και θα παρακολουθήσω μια ομιλία της ή μια συνέντευξή της στην τηλεόραση. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο, εκ των πραγμάτων τα μοιράζεσαι όλα. Τι δηλαδή να πούμε, ότι αυτό είναι επαγγελματικό θέμα, το αφήνουμε στο χαλάκι της εξώπορτας;".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ