2016-12-13 01:24:11
Φωτογραφία για Μια γιορτή δύναμης & αγάπης από την Γέφυρα ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι»
Η Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 είναι μια μέρα που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε, είναι η μέρα που πραγματοποιήθηκε η 3η ετήσια καθιερωμένη γιορτή μας, για να αγκαλιάζουμε την μαγεία του να είσαι διαφορετικός, στην οποία φρόντισαν οι δικοί μας ήρωες να χαράξουν ανεξίτηλα στη καρδιά μας.

Μια γιορτή αγάπης, δύναμης, μια γιορτή χαράς Πιο συγκεκριμένα, σ’ ένα ιδιαιτέρως ζεστό χώρο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι» ,Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης

παρουσίασε την γιορτή της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ , όπου τα παιδιά του εθελοντικού μας πολυχώρου με τη βοήθεια των εθελοντών καθήλωσαν τους 400 και πλέον παρεβρισκομένους παρουσιάζοντας μονάχα ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, προσέφεραν λίγη απ’ τη μαγεία της μοναδικότητας τους.

Μια μοναδικότητα που έγκειται στην αυθεντικότητα, τον αυθορμητισμό και τη δοτικότητα του χαρακτήρα τους. Εν ολίγοις, μας μύησαν στο δικό τους ταξίδι δίνοντας ένα μάθημα ζωής σε όσους πιστεύουν ότι η αναπηρία είναι ανασταλτικός παράγοντας κοινωνικοποίησης και δημιουργικότητας ,δηλαδή, ανασταλτικός παράγοντας για τη ζωή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ