2012-05-19 09:37:08
Φωτογραφία για Στο ΟΑΚΑ κρίνεται το εισιτήριο για το Champions League
ο κυριακάτικο ντέρμπι (20:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα κρίνει την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία του «μίνι» πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και κατ΄επέκταση την ομάδα που θα πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι», που βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση, εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ελπίζοντας στην είσοδό στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Παναθηναϊκός έχει σαφές προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ, δεδομένου ότι για να κατακτήσει την πρώτη θέση βολεύεται και με την ισοπαλία. Από την άλλη, η «Ένωση» χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους Κατσουράνη και Ρούντολφ, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σιαλμά και τον τιμωρημένο Καράμπελα. Αντίθετα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και έθεσε αυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για να κλείσουν θετικά τη χρόνια. Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ αμφίβολος είναο ο Έτο. Αντίθετα ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τόμας, Γκαρσία και Σκόνδρα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ:

Κυριακή 20 Μαΐου

20:00 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

20:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η βαθμολογία (5 αγώνες):

Παναθηναϊκός 11

ΑΕΚ 9

ΠΑΟΚ 7

Ατρόμητος 5
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ