2012-05-19 09:57:03
Φωτογραφία για Πυρπόλησαν το πούλμαν του Ολυμπιακού!
Άγνωστοι έκαψαν τα ξημερώματα το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, στην Κεφαλονιά με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς και οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με... δανεικό λεωφορείο του Δήμου Αργοστολίου!

Της… μόδας φαίνεται πως τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις στα πούλμαν των ομάδων, καθώς μετά από εκείνη στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό του μπάσκετ, την περασμένη Πέμπτη (17/05), σήμερα (19/05) τα ξημερώματα άγνωστοι πυρπόλησαν (!) το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/05), με τους παίκτες και τους ιθύνοντες της πειραϊκής ομάδας να πετάγονται έντρομοι από τα δωμάτια τους στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Final 4 του κυπέλλου, και ν’ αντικρίζουν το λεωφορείο της ομάδας να είναι τυλιγμένο στις φλόγες!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική Αργοστολίου, το πούλμαν των «ερυθρόλευκων» ωστόσο, υπέστη τόσο σοβαρές ζημιές, που παρέμεινε ακινητοποιημένο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, με την αποστολή του Ολυμπιακού ν’ αναχωρεί τελικά με… δανεικό πούλμαν του Δήμου Κεφαλονιάς!
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ