2016-12-15 11:29:09
Φωτογραφία για Πυροβόλησε τον συμβολαιογράφο που είχε άχτι - Ο δράστης στη φυλακή!
Ανατροπή δεδομένων με απαντήσεις για μια υπόθεση που συντάραξε το Καρπενήσι. Ζωντάνεψε ο εφιάλτης του συμβολαιογράφου Τον περασμένο Μάρτιο η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου είχε συγκλονιστεί από την απόπειρα δολοφονίας γνωστού συμβολαιογράφου της πόλης. Τότε ο δράστης με την καραμπίνα στα χέρια μπήκε μέσα στο γραφείο, σταμάτησε στον προθάλαμο και πυροβόλησε τον συμβολαιογράφο. Το θύμα στάθηκε τυχερό, αφού εκείνη την ώρα είχε στρίψει την καρέκλα του, με αποτέλεσμα να αποφύγει τα σκάγια, ωστόσο τραυματίστηκε από την τζαμαρία που έγινε κομμάτια από τον πυροβολισμό. Αν και οι γείτονες πετάχτηκαν αμέσως έξω κανείς δεν είδε τον δράστη που είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρπενησίου μετά από πολύμηνη μεθοδική έρευνα κατάφεραν να φτάσουν στον 37χρονο, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, ωστόσο οι εργαστηριακές έρευνες φέρεται να "έδειξαν" ότι εκείνος πυροβόλησε τον 68χρονο συμβολαιογράφο.

Ο 37χρονος τελικά οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και μετά από μια εξαντλητική και πολύωρη ανάκριση που κράτησε από τις 14:00 χθες το μεσημέρι μεχρι τις 02:00 σήμερα τα ξημερώματα, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ