2016-12-16 08:56:13
Φωτογραφία για Ο Κιμ Γιονγκ Ουν... μέθυσε και δεν ήξερε τι έκανε!
Η λατρεία του Κιμ Γιονγκ Ουν για το φαγητό και το ποτό είναι γνωστή. Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως στην εξοχική βίλα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας ήταν...

πρωτοφανές.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήπιε... λίγο παραπάνω και δεν ήξερε τι έκανε! Μάλιστα, μαζί του ήταν αξιωματούχοι του στρατού, τους οποίους φέρεται να διέταξε να μείνουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα για να γράψουν είτε τις απολογίες τους για τις αποτυχίες τους είτε να... απαριθμήσουν τις αδυναμίες τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεθυσμένος βορειοκορεάτης ηγέτης άρχισε να ουρλιάζει στους στρατιωτικούς του και τους ζητούσε επιτακτικά να μείνουν άυπνοι για να γράψουν τις απολογίες τους. Άλλα όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί και τους βρήκε... εκεί όπου τους άφησε, αφού φυσικά είχαν υπακούσει στην εντολή του, αναρωτήθηκε τι έκαναν στη βίλα του!

«Γιατί είστε εδώ;» είπε στους αξιωματικούς του στρατού ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας σύμφωνα όσα δήλωσε πηγή από την εφημερίδα Tokyo Shimbun στο UPI. Και τότε οι στρατιωτικοί άρχισαν να κλαίνε.

Προφανώς κατάλαβαν ότι ο πολυχρονεμένος δεν θυμόταν τίποτα και φοβήθηκαν ότι θα πλήρωναν... ακριβά την υπακοή τους. Ωστόσο, τα δάκρυά τους έκαναν τον Κιμ να νιώσει... Θεός και μέσα στο hangover του, τους άφησε να φύγουν Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ