2016-12-16 13:53:09
Φωτογραφία για Οι 9 υποχρεώσεις της κουμπάρας
Γιατί ο ρόλος της κουμπάρας δεν περιορίζεται στην αλλαγή της βέρας ΒΕΡΕΣ - ΣΤΕΦΑΝΑ

Το βασικό σας χρέος είναι να αλλάξετε τα στέφανα και τις βέρες. Για τα στέφανα το πράγμα θέλει πρόβα. Το σημαντικότερο είναι να πιάσετε τα στέφανα σωστά από την αρχή. Reminder: Πιάνουμε τα στέφανα με σταυρωμένα χέρια. Αν ξεκινήσετε λάθος σε λίγα δευτερόλεπτα θα μοιάζετε με τον Mr. Bean μαέστρο.

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Δεύτερη υποχρέωσή σας είναι να υπογράψετε το συμφωνητικό γάμου. Εύκολο.

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η τρίτη υποχρέωση είναι οικονομικού τύπου. Εσείς πληρώνετε το στολισμό της εκκλησίας, τα στέφανα, τις λαμπάδες, το μπουκάλι με τα ποτήρια, το δίσκο και τα κουφέτα του. Τον ιερέα είναι προτιμότερο να τον πληρώσετε πριν αρχίσει το μυστήριο.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέταρτη υποχρέωση: τα clicks. Θα είστε μέσα στις περισσότερες φωτογραφίες οπότε αν δεν είστε πολύ φαν της φωτογραφίας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη! Στις φωτογραφίες πρέπει να χαμογελάτε.


ΤΑ OUTFIT

Το concept και το “θέμα” του γάμου αφορά και εσάς.Η κουμπάρα, καλό θα ήταν να επιλέξει το φόρεμά της μαζί με τη νύφη, γιατί φανταστείτε μια απλή boho νύφη και μια κουμπάρα με κόκκινο μακρύ οσκαρικό φόρεμα.  Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα. Σε καμία περίπτωση το φόρεμά σας δεν μπορεί να είναι αντάξιο του νυφικού. Κινηθείτε σε ήρεμους τόνους και δώστε στη φίλη σας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που προστάζει η μέρα. Επιλέξτε pastel χρώματα, μια stylish παντελόνα και γενικώς κρατήστε το outfit σας “ήσυχο”. Το ίδιο ισχύει για το make up και τα μαλλιά σας. Η μέρα ανήκει στη νύφη και τον γαμπρό. Το υπογραμμίζουμε αυτό ξανά και ξανά!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Μην ξεχνάτε πως έχετε την απόλυτη ευθύνη του ζευγαριού. Αν λίγα λεπτά πριν το μυστήριο ο γαμπρός θέλει να πιει λίγο παραπάνω, πρέπει να τον φέρετε στην τάξη, αν η νύφη αγχωθεί, οφείλετε να την ηρεμήσετε. Γενικώς είστε “οι άνθρωποί” τους. Κάτι που ούτως ή άλλως είστε για να σας έχουν επιλέξει.

Ο ΧΟΡΟΣ

Στο πάρτι έχετε εξίσου σημαντικό ρόλο που θα τον χαρακτηρίζαμε “ξεσηκωτικό”. Εσείς θα πρέπει να σηκωθείτε πρώτοι και να παρακινήσετε και τους άλλους καλεσμένους να χορέψουν.

TO BACHELOR

Η οργάνωση του Bachelor Party είναι προσωπική σας υπόθεση. Μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι άλλωστε και η στιγμή που θα δείξετε πόσο σοβαρά έχετε πάρει το ρόλο σας.

THE NEXT DAY

Η επόμενη μέρα επίσης μπορεί να έχει την υπογραφή σας. Ετοιμάστε στο ζευγάρι t-shirts με φράσεις όπως “She said yes”, “He is not available any more” και δημιουργήστε γαμήλια ατμόσφαιρα ακόμα και μετά το τέλος του μυστηρίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ