2016-12-16 13:43:27
Φωτογραφία για Οι 5 καλύτερες συμβουλές για τα μαλλιά που μάθαμε το 2016
#1 Primer για τα μαλλιά

Μακιγιάζ στα μαλλιά; Κι όμως, το primer καταπολεμά το φριζάρισμα. Αν βάλεις λίγη ποσότητα στα μαλλιά σου από το ίδιο primer που χρησιμοποιείς για το πρόσωπο, τότε θα παραμείνουν λεία και απαλά. Γι' αυτό το trick, ευθύνεται η σιλικόνη που περιέχει το primer καθώς και πολλά προϊόντα μαλλιών.

#2 Ανάλαφρες μπούκλες με salt spray

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει να πετύχεις beachy waves με ένα slat spray, αλλά αυτό που μάλλον δεν ξέρεις είναι ότι μπορεί να σε σώσει από μία bad hair day. Μία τέτοια μέρα λοιπόν, ψέκασε τα μαλλιά σου από τη μέση και κάτω με ένα salt spray και τύλιξέ τα, στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια. Μέχρι να ντυθείς και να φας πρωινό ή μέχρι να οδηγήσεις ως το γραφείο τα μαλλιά σου θα έχουν super ανάλαφρα κύματα.

#3 Κούρεμα με στεγνά μαλλιά

Ένα κόλπο των κομμωτών για να έχουν καλύτερη άποψη όσον αφορά στο σχήμα των μαλλιών είναι να τα κουρεύουν ενώ είναι στεγνά. Η αλήθεια είναι τα βρεγμένα μαλλιά δείχνουν διαφορετικά, οπότε μάλλον καλά κάνουν.


#4 Στέγνωμα των μαλλιών με ένα t-shirt

Μία νέα τάση στο στέγνωμα των μαλλιών ή καλύτερα στο στράγγισμα είναι το t-shirt. Μπορείς αντικαταστήσεις την πετσέτα με ένα παλιό, βαμβακερό φανελάκι. Η διαφορά είναι ότι το ύφασμα από το t-shirt θα φερθεί καλύτερα στα μαλλιά σου και δεν θα καταστρέψει τις τρίχες σου. Not bad!

#5 Ασπιρίνη για την πιτυρίδα

Είναι ενοχλητική και δύσκολα την ξεφορτώνεσαι. Ο λόγος για την πιτυρίδα, η οποία όταν εμφανιστεί σε ταλαιπωρεί για καιρό. Μία λύση, εκτός από τα πολλά προϊόντα που κυκλοφορούν για την καταπολέμησή της είναι να διαλύσεις μία ασπιρίνη στο σαμπουάν σου. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχει δρα κατά των νεκρών κυττάρων που μένουν στο τριχωτό της κεφαλής και γεμίζουν τα ρούχα σου με αυτά τα μικροσκοπικά λευκά στίγματα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ