2016-12-17 10:13:16
Φωτογραφία για «Εδώ έχουμε κώδικα ηθικής»!
Μπορεί τα κακόβουλα σενάρια να έδιναν και να έπαιρναν, γύρω από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Ηρακλής, μπορεί όλοι να περίμεναν ότι οι δυο ομάδες θα «σταυρώσουν» το ματσάκι μεταξύ τους για να πάνε παρέα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως η ομάδα του Ηρακλείου έδωσε την καλύτερη απάντηση μέσα στο γήπεδο, παίζοντας από το ξεκίνημα για τη νίκη.

Ο Ηλίας Κώτσιος, από τις παλιές… καραβάνες του ΟΦΗ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στις όποιες φήμες υπήρξαν και ήταν ξεκάθαρος: «Η Κρήτη έχει άλλο κώδικα ηθικής. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Συνήθως όταν πας για την ισοπαλία έρχεται το αντίθετο αποτέλεσμα. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε. Όντως ακουγόταν πολύ αυτό, το ξέραμε, ωστόσο δεν μπήκαμε ποτέ σε διαδικασία να τους διαψεύσουμε, δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά, ήμασταν επιθετικοί και δίκαια πήραμε  τη νίκη.

Είμαστε ο ΟΦΗ, είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε ποιον έχουμε απέναντί μας. Εμείς αυτό που θέλαμε εξ αρχής ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στόχος μας ήταν η πρόκριση και την πήραμε ως πρώτοι στον όμιλο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ