2016-12-18 02:03:12
Φωτογραφία για Kαρφώνει την Aventador SV σε αυτοκίνητα σταματημένα στο φανάρι [video]
Κλασική περίπτωση. Νύχτα, «χαρούμενοι» οδηγοί και επιβάτες, ένα κινητό να γράφει video και δύο πανάκριβα και πανίσχυρα αυτοκίνητα σε λάθος χέρια. Επί του προκειμένου, μία Lamborghini Aventador SV και μία Bentley Continental GT.

Ο ιδιοκτήτης είναι φοιτητής, όπως και ο άλλος που μπήκε με την Ferrari στο κουρείο. Εδώ η σκηνή εξελίσσεται στο Λονδίνο. Τα δύο αυτοκίνητα κάνουν μία φιλική κόντρα. Επαναλαμβάνεται από φανάρι σε φανάρι. Η συσκευή που τραβάει το video είναι στο πίσω κάθισμα της Bentley. Είναι προφανές ότι οι οδηγοί παραείναι σε χαλαρή διάθεση για αυτό που κάνουν. Ο τύπος με την Aventador καταφέρνει μάλιστα να βρεθεί πίσω στην κόντρα σε κάποια στιγμή. Πως γίνεται αυτό με δυνατότερο αυτοκίνητο και αυτόματο σασμάν, άγνωστο. Δείχνει κι αυτό την ασχετοσύνη του.

Τελικά καταφέρνει να πάρει κεφάλι, αλλά μάλλον ξέχασε ότι βρίσκεται σε ανοιχτό δρόμο. Πέφτει στα φρένα, κόβει πολύ ταχύτητα, και στο τέλος κάνει ένα μαγικό, σαν να θέλει να περάσει ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα σαν μοτοσικλέτα. Φαίνεται κι από το γεγονός ότι η μούρη της μαύρης ματ Lamborghini είναι χτυπημένη στις δύο γωνίες, και όχι τόσο στο κέντρο. Τα «θύματα» είναι ένα Opel Astra και μία Mercedes-Benz S-Class. Και βέβαια η ίδια η δύστυχη Aventador.


Το video είναι λίγο κουνημένο, αλλά κατατοπιστικό. Μπορεί να γελάμε με τους ανόητους, επειδή αυτή φορά δεν υπήρχαν άλλες απώλειες παρά μόνο υλικές ζημιές. Αλλά με τέτοια μυαλά στους δρόμους, με τέτοια αυτοκίνητα, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα.  
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ