2016-12-19 11:50:20
Φωτογραφία για Σοκάρει η είδηση - Στη «μαύρη αγορά» φωτογραφία του Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία είδηση με πρωταγωνιστή τον θρύλο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της γερμανικής Εισαγγελίας, άγνωστος προσπάθησε να πουλήσει σε εκδοτικούς οίκουςφωτογραφία του Σουμάχερ απ' το «κρεβάτι του πόνου».

Το συγκεκριμένο άτομο αξίωνε 1.000.000 ευρώ για την εν λόγω φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στη βίλα του Γερμανού πιλότου στη Γενεύη της Ελβετίας. Η επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας αναφέρει πως «ένα άτομο αγνώστων στοιχείων προσέφερε σε εκδοτικούς οίκους προς δημοσίευση κρυφές φωτογραφικές λήψεις του Μίκαελ Σουμάχερ έναντι υψηλών χρηματικών ποσών».

Σύμφωνα με συνεργάτη ενός εκ των εκδοτικών οίκων, στους οποίος προσφέρθηκε η φωτογραφία, ο Μίκαελ Σουμάχερ απεικονίζεται από κοντινή απόσταση ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Ήδη, η μάνατζερ του πιλότου της Formula 1, Σαμπίνε Κεμ δήλωσε πως έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων για το συμβάν.

Υπενθυμίζεται πως ο «Σούμι» υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 Δεκεμβρίου 2013, ύστερα από ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων, και πέρασε αρκετούς μήνες σε κώμα.

Απ' τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βίλα του στη Γενεύη, με την οικογένειά του να τηρεί σιγή ισχύος σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ