2016-12-19 15:04:15
Φωτογραφία για «Κίνδυνος καταστροφής 2.800 τόνων οίνου των αμπελουργών του Ηρακλείου»
Ορατός είναι ο κίνδυνος της καταστροφής 2.800 τόνων οίνου των αμπελουργών του Ηρακλείου, μετά από τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο οινοποιείο Παλιανής της Ένωσης Ηρακλείου.

Το θέμα μαλιστα έφτασε στη Βουλής. Συγκεκριμενα με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει τον κίνδυνο καταστροφής 2.800 τόνων οίνου των αμπελουργών του Ηρακλείου και ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν την δυνατότητα προσωρινής αποκατάστασης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο Οινοποιείο Παλιανής της Ένωσης Ηρακλείου

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο οινοποιείο Παλιανής της Ένωσης Ηρακλείου, μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή 2.800 τόνους οίνου των αμπελουργών του νομού Ηρακλείου, αφού η λειτουργία ψυκτικών μηχανημάτων είναι εντελώς απαραίτητη.


Η Ένωση Ηρακλείου, σύμφωνα με την ενημέρωση μας, ζητά την ένταξη σε ρύθμιση, χωρίς ή με μικρή προκαταβολή και να είναι βιώσιμη.

Όπως είναι ευκολονόητο, η καταστροφή των 2.800 τόνων οίνου θα μεγενθύνει το πρόβλημα της οικονομικής κατάστασης της Ένωσης και των αμπελουργών

Ερωτάστε κ.κ. Υπουργοί

Προτίθεστε να εξετάσετε την δυνατότητα προσωρινής αποκατάστασης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο Οινοποιείο Παλιανής της Ένωσης Ηρακλείου, για να μην καταστραφούν οι 2.800 τόνοι οίνου των αμπελουργών του νομού Ηρακλείου και παράλληλα να εξετάσετε την ένταξη της Ένωσης Ηρακλείου σε βιώσιμη ρύθμιση εξόφλησης των οφειλόμενων;»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ