2016-12-20 03:15:13
Φωτογραφία για Ν. Κακλαμάνης: «Αναπάντητα ερωτήματα από τον Γ. Μουζάλα για τη μετεγκατάσταση και τη σίτιση των προσφύγων στο Ελληνικό»
Σημαντικά κενά, σε συγκεκριμένα ερωτήματα, προκύπτουν από την απάντηση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σε ερώτηση του Bουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με τη μετεγκατάσταση προσφύγων από το Ελληνικό, καθώς και για το θέμα της σίτισής τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουζάλας δεν απαντά:

1) Για την πολύμηνη καθυστέρηση να εκκενωθεί η περιοχή του Ελληνικού από τους πρόσφυγες, προκειμένου να ξεκινήσει η αξιοποίησή της.

2)  Για το χρονοδιάγραμμα εκκένωσης και στο τι περιλαμβάνει.

3) Ποιες είναι οι δομές φιλοξενίας, που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες, όταν μεταφερθούν από το Ελληνικό.

Το μοναδικό, στο οποίο απαντά ο κ. Μουζάλας, είναι, ότι δανέζικη ΜΚΟ, με πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χειρίζεται το θέμα σίτισης.

Παράλληλα, όμως, αφήνει αναπάντητο το ερώτημα ποιος έχει την ευθύνη διαχείρισης της αποθήκης τροφίμων, η οποία λειτουργεί, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες σε τρόφιμα των δομών, που υφίστανται στην Αττική, καθώς και ποια θα είναι η τύχη των τροφίμων, όταν εκκενωθεί το Ελληνικό.

Για μία ακόμη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, αποδεικνύεται, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με καράβι ακυβέρνητο, χωρίς καμία πυξίδα και προσανατολισμό από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα θέματα.

Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν είναι αν το ίδιο χτυπήσει σε ύφαλους αλλά μη βουλιάξει τη χώρα…  
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ