2016-12-20 10:41:10
Φωτογραφία για ΡΗΓΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ
«Θα μπορέσουμε και θα την κλείσουμε την αξιολόγηση» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής σε ένα πρόγραμμα δύσκολο. «Τώρα είναι η σειρά των θεσμών να υλοποιήσουν όσα συμφωνήθηκαν και να σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά και η Ν.Δ. πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε» υπογράμμισε ο κ. Ρήγας.

«Η Ν.Δ. να απευθύνεται στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς (...) ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η ''συμμορία Τσίπρα''. Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η Ν.Δ. Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το τεταμένο πολιτικό κλίμα. Εκτίμησε ότι η Ν.Δ. εκτέλεσε εντολή από τους ακραίους κύκλους των δανειστών, με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος. 

Για τις επιθέσεις στη Γερμανία και στην Τουρκία ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο και υπογράμμισε:«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ