2016-12-20 10:57:46
Φωτογραφία για Από τις τελετές μαύρης μαγείας, στις φυλακές και την ελευθερία
Ελεύθερος αφέθηκε χθες το μεσημέρι από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 25 χρόνια κάθειρξης ο «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας.

Ο Κατσούλας ήταν ο τελευταίος εκ των σατανιστών που βρισκόταν στη φυλακή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν αφεθεί ελεύθεροι ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη. Πλέον είναι όλοι ελεύθεροι.

Επικεφαλής και «τελετάρχης» της συμμορίας των σατανιστών, ήταν ο Ασημάκης Κατσούλας, ενώ ο Δημητροκάλης ήταν παιδικός του φίλος και τον ακολούθησε. Στις σατανιστικές τελετές που έκανε η συμμορία σε Παλλήνη και Κορωπί, συμμετείχε και η Δήμητρα Μαργέτη, η οποία ήταν η φίλη του Κατσούλα.

Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών.


Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας.

Ήταν η πρώτη που βγήκε από τη φυλακή το 2001. Ακολούθησε 13 χρόνια αργότερα, στα τέλη Μαρτίου του 2014 η αποφυλάκιση του Μάνου Δημητροκάλη και χθες η αποφυλάκιση του Κατσούλα.

Η δράση των σατανιστών

Ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης διέπραξαν το 1ο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Ε. Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας τής πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.

Η «ώρα της κρίσεως» για τους σατανιστές ήρθε λίγο μετά την δεύτερη δολοφονία, όταν ο Δημητροκάλης παρουσιάσθηκε στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε.

Ο Ασημάκης Κατσούλας θεωρήθηκε ως ο εγκέφαλος της συμμορίας των σατανιστών με τους συγκατηγορουμένους του να αναφέρονται στην ισχυρή του προσωπικότητα και τον μοναδικό τρόπο που είχε, όπως έλεγαν, να τους χειραγωγεί και τον ίδιο να κάνει λόγο για μια ανώτερη δύναμη. Οι δολοφονίες έγιναν κατά τη διάρκεια τελετών με τα θύματα, πάντα γυναίκες, να υποφέρουν ενώ προηγείτο βιασμός ή σεξουαλικό όργιο.

Και στα δυο θύματα τους οι σατανιστές της Παλλήνης φόρεσαν χειροπέδες, τα βίασαν και τα χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ η 14χρονη υποχρεώθηκε, κατά τη διάρκεια της τελετής, να γονατίσει και να κρατήσει ένα κερί. Αλλά και οι ημερομηνίες δεν είναι τυχαίες με τη δεύτερη δολοφονία, αυτή της Γαρυφαλλιάς Γιούργα, να γίνεται μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, το Πάσχα του 1993. Οι σατανιστές της Παλλήνης γνώριζαν, λένε οι αρχές, όλες τις τελετουργίες του σατανισμού και λειτουργούσαν με στόχο να αποδειχθούν αντάξιοι του σατανά.

Πάντως και μέσα από τις φυλακές ο Κατσούλας δε δίστασε να απασχολήσει και πάλι τις Αρχές.

Μαζί με έναν άλλο συγκρατούμενό του που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία, φέρονται να επικοινωνούσαν καθημερινά μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρονών. Τους έλεγαν ότι είναι αστυνομικοί και φέρονται να ζητούσαν από τα κορίτσια να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματος τους, για να μπορέσει όπως έλεγε ο ίδιος να κάνει τηλεφωνική εξέταση DNA.

Τα δύο κορίτσια είπαν στους γονείς τους τι γινόταν και αυτοί με την σειρά τους πήγαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων διαπιστώθηκε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν από τις φυλακές Μαλανδρίνου και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Όταν πήγαν στις φυλακές ανακάλυψαν ότι την τηλεκάρτα αυτή χρησιμοποιούσαν ο Κατσούλας μαζί με τον άλλο συγκρατούμενο του. Στην κατοχή βρέθηκαν και άλλοι τηλεφωνικοί αριθμοί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ