2016-12-20 11:37:08
Φωτογραφία για Γρεβενά: Διανομή τροφίμων στους άπορους συμπολίτες μας [video]
Στο Ίδρυμα Προστασίας Υπερήλικων «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΧΧΙΛΙΟΣ» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.Δαβίδ οπού μαζί με τις εθελόντριες της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και Ιερείς της Μητροπόλεως, διένειμαν τρόφιμα στους άπορους συμπολίτες μας, ενω στη συνέχεια επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους υπερήλικες που φιλοξενούνται στο Ιδρυμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης κ' Εθελοντισμού Γρεβενών "ΕΛΠΙΔΑ", στα πλαίσια της εκδήλωσης αγάπης των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ υλοποίησε τον προγραμματισμό του, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται απο την κρίση περισσότερο, κατέθεσε πλέον των 6.000 € στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελούμενων μαθητών κ' φοιτητών καθώς κ' των ασθενών κ' απόρων συμπολιτών μας τα ποσά που τους αναλογούν. Από αύριο θα είναι στη διάθεση τους.

Ως Δ. Σ. της "ΕΛΠΙΔΑΣ" επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ καθώς κ' τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμανη για την τιμή, την εμπιστοσύνη κ' την ισότιμη αντιμετώπιση μας, στο θέμα της διανομής τροφίμων παρά την περιορισμένη προσφορά του Συλλόγου μας σε τρόφιμα. Επίσης ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους διαχρονικά στηρίζουν το έργο της "ΕΛΠΙΔΑΣ". Ευχόμαστε δε σε όλους Καλά Χριστούγεννα κ' το 2017 να είναι ειρηνικό , δημιουργικό κ' ανθρώπινο.

Το Δ.Σ. της "ΕΛΠΙΔΑΣ"
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ