2016-12-21 11:16:12
Φωτογραφία για ΝΕΥΡΑ στη δουλειά; Πέντε τρόποι να περνάτε καλύτερα όταν εργάζεστε...
Με δεδομένα τα μεγάλα ωράρια που περνάμε στη δουλειά, είναι σημαντικό να βρίσκουμε τρόπους να είμαστε πιο ευτυχισμένοι Η ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας είναι ωφέλιμη για τους εργαζόμενους οι οποίοι παράγουν περισσότερο και καλύτερα όσο μένουν θετικοί.

Οι προφανείς τρόποι για να είναι κάποιος ευχαριστημένος από τη δουλειά του είναι να βρει μια δουλειά που του αρέσει, με καλούς συναδέλφους και καλό προϊστάμενο.

Η huffingtonpost.com βρήκε πέντε όχι και τόσο προφανείς τρόπους μέσω των οποίων το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να γίνει πολύ πιο ευχάριστο. Σας τους παραθέτουμε:

1. Μη «σιγοβράζετε» από μνησικακία.

Πολλές φορές οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι οι προϊστάμενοί τους δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους. Μέσα από ειλικρινή επικοινωνία θα μάθετε αν κάτι τέτοιο ισχύει, ώστε να αποφύγετε πονοκεφάλους και περιττές έγνοιες της φαντασίας σας.


2. Μην αποδίδετε σε κακία κάτι το οποίο μπορεί να είναι λάθος.

Αν αγνοούν τα emails σας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας προσβάλλουν ή ότι δείχνουν ασέβεια. Μπορεί η κίνηση αυτή να είναι απλή αμέλεια ή λάθος.

3. Μη μάχεστε σε «ξένο αχυρώνα».

Κοινώς μην ανακατεύεστε σε καβγάδες άλλων γιατί μόνο χαμένοι θα βγείτε.

4. Να ευχαριστείτε τους συνεργάτες σας.

Όταν αναγνωρίζετε την προσπάθεια των άλλων, τότε και οι άλλοι θα αναγνωρίσουν τη δική σας προσπάθεια. Ζητείστε βοήθεια και συνεργαστείτε. Όταν μοιράζεται ο κόπος, βελτιώνεται η προσπάθεια.

5. Κάντε γνωστά τα όριά σας.

Είναι καλό να γνωρίζετε τις δυνατότητές σας αλλά και τι μπορείτε να ανεχτείτε στο εργασιακό περιβάλλον. Ακόμα καλύτερο για εσάς είναι όταν και οι άλλοι γνωρίζουν τα όριά σας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ