2016-12-23 16:37:09
Φωτογραφία για Βράβευση του «Μαζί για το Παιδί» από την Ακαδημία Αθηνών
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βραβεύτηκε για  έργο της  στην Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016,στο Μέγαρό της. Συγκεκριμένα το «Μαζί για το Παιδί» βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Θανάση Βαλτινό  με Αργυρό Μετάλλιο για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανά σωματείο, καθώς και συντονισμένες υπηρεσίες ως Ένωση, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και στα άπορα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική υποστήριξη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής δήλωσε:

«Θεωρούμε ιδιαίτερα μεγάλη τιμή την βράβευσή μας από την Ακαδημία Αθηνών. 

Το βραβείο αυτό, αποτελεί ύψιστη τιμή και έρχεται ως επιστέγασμα του έργου που προσφέρει με σεμνότητα και σεβασμό τα τελευταία 20 χρόνια η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».  


Από το 1996 έως σήμερα, πιστοί στη φιλοσοφία μας η οποία συνοψίζεται στη φράση «η ισχύς εν τη ενώσει», έχουμε φτάσει να βοηθάμε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση αλλά και να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 200 φορείς πανελλαδικά. 

Αναλογιζόμενοι  την τιμή που μας γίνεται σήμερα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακούραστα τις υπηρεσίες μας, στα παιδιά και τους νέους που δοκιμάζονται και σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Θανάσης Βαλτινός βραβεύει τον κ. Χρήστο Μπαρτσόκα, Ομότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής και Πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί»

Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», ειδικό μέλος του «Μαζί για το Παιδί» , κυρία Γιάννα Παναγιωτίδου και Μαρέττα Νικολάου, μέλη του ΔΣ του «Μαζί για το Παιδί» , κ.Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» , κυρία Άννα Ανδρεάδη Γενική Γραμματέας του «Μαζί για το Παιδί» , κ. Γιώργος Παπαδάκης, μέλος του ΔΣ του «Μαζί για το Παιδί» , κυρία Αλεξάδρα Μαρτίνου, αντιπρόεδρος του ΔΣ του «Μαζί για το Παιδί» , κυρία Τέσσα Αραβανή - Σαραντοπούλου, ταμίας του ΔΣ του «Μαζί για το Παιδί»

Καλά Χριστούγεννά! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ