2016-12-23 15:40:10
Φωτογραφία για Στο πλευρό του 20χρονου Λεωνίδα που πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία η εθνική ποδοσφαίρου - Δώρησαν τους μισθούς τους για τα νοσήλεια
Σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν Έλληνες διεθνείς της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, προσφέροντας τους μισθούς τους για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο στον Λεωνίδα Κουτσούκη.

Ο Λεωνίδας, ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, είναι μόλις 20 ετών και ταλαιπωρείται από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Τα χρήματα που έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς, θα διατεθούν για τα έξοδα νοσηλείας του σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Μάλιστα, ο Βασίλης Τοροσίδης απηύθυνε κάλεσμα σε όσους μπορούν και έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν και αυτοί τον Λεωνίδα.

«Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Μπολόνια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ