2016-12-24 01:03:07
Φωτογραφία για Το National Geographic φωτογράφισε άγνωστη φυλή του Αμαζονίου!
Οι αεροφωτογραφίες μιας απομονωμένης φυλής που ζει σε ένα τροπικό δάσος της Βραζιλίας δίνουν μια συγκλονιστική νέα ματιά σε ένα νεολιθικό τρόπο ζωής που έχει σχεδόν εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης.

Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης, που ελήφθησαν από ένα ελικόπτερο την περασμένη εβδομάδα από τον βραζιλιάνο φωτογράφο Ricardo Stuckert, προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου "γεύση" από μια ζωντανή κοινότητα αυτοχθόνων που ζουν σε πλήρη απομόνωση στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου.

"Ένιωσα σαν να ήμουν ένας ζωγράφος του περασμένο αιώνα", δήλωσε ο Stuckert, περιγράφοντας την αντίδρασή του όταν κατέγραψε για πρώτη φορά τη φυλή και δηλώνει πως "είναι πολύ ισχυρό συναίσθημα να βλέπει κανείς πως στον 21ο αιώνα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με τον πολιτισμό, που ζουν όπως οι πρόγονοί τους πριν 20.000 χρόνια".

Στις κοντινές φωτογραφίες του Stuckert, που τραβήχτηκαν κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με το Περού, φαίνονται οι λεπτομέρειες αναφορικά με την απομονωμένη φυλή, που είχε διαφύγει της προσοχής των εμπειρογνωμόνων, όπως η χρήση περίτεχνων χρωμάτων με τα οποία βάφουν τα σώματά τους αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κόβουν τα μαλλιά τους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ