2016-12-24 12:39:14
Φωτογραφία για 7 υποσχέσεις για την σχέση σας για να τηρήσεις το 2017
Φυσικά και η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και εσύ θέλεις και εύχεσαι να καταφέρεις να κρατήσεις την σχέση με τον αγαπημένο σου όπως είναι και αν είναι δυνατόν να γίνει και ακόμη καλύτερη. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι υποσχέσεις για την σχέση σας που μόνο καλό θα κάνει στη σχέση σας αν τις τηρήσεις.

Θα ακούτε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Αυτό είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι απο εμάς δεν τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να ακούσουμε απλά κάτι που έχει να μας πει το άλλο μας μισό και από το να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το πρόβλημά του. Πολλές φορές δεν καταλαβίνουμε τη διαφορά. Πολλές φορές ίσως να μην χρειάζεται καν να δώσουμε την λύση απλά να κατανοήσουμε τα όσα έχει να μας πει ο σύντροφός μας.

Τη νέα χρονιά θα είσαι ο εαυτός σου. Στην αρχή μιας σχέσης θέλοντας και μη για να εντυπωσιάσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου προσπθείς με κάθε τρόπο να τον εντυπωσιάσεις και δεν χωράει αμφιβολία πως το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και εκείνος
. Πολλές φορές όμως για να συμβεί αυτό το τελευταίο ίσως χρειαστεί να κρύψεις από εκείνον ορισμένα πράγματα. Όμως δεν γίνεται να προσπαθείς να είσαι τέλεια για πολύ καιρό γιατί  μόνο ενέργεια θα σου στερήσει και δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Θυμήσου πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θέλει να μένει κοντά σου για αυτό που είσαι.

Τη νέα χρονιά θα τον αφήσεις -και εκείνον- να είναι ο εαυτός του: Είστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι και αν και έχετε πολλές διαφορές μεταξύ σας δεν πρέπει να προσπαθείς να ενεργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να του επιβάλεις να κάνει πράγματα ή να φέρεται με συγκεκριμένο τρόπο δείχνοντας του πως ο τρόπος που κάνει ορισμένα πράγματα δεν σου αρέσει καθόλου. Καλό είναι να ξέρει το αγόρι σου πως είσαι δίπλα του και πως στηρίζεις τόσο τη συμπεριφορά όσο και τις επιλογές του. προσοχή όμως δεν σημαίνει πως κάτι που δε σου αρέσει δεν πρέπει να του το πεις, απλά πρέπει πάντα να τον αφήνεις να είναι ο εαυτός του.

Το 2017 θα τον βοηθήσεις να γίνει αυτός που θέλει:  Η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του καλού σου είναι πολύ σημαντική γιατί έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθησή του και θα δεις τα όνειρά του να ρπαγματοποιούνται. Στήριξέ τον στην προσπάθεια του ότι και αν σημαίνει αυτό για εσένα (περισσότερο πλύσιμο, άπλωμα και σιδέρωμα).και δεν θα χάσεις.

Το 2017 θα τσακώνεστε όσο πιο "πολιτισμένα" μπορείτε.  Mάλλον είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Το να μην παραβείς τα όρια και το να καταφέρετε να τσακωθείτε ήρεμα και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το κλείδί είναι να μην αφήσεις τον καβγά σας να ...προχωρήσει.

Θα βρίσκεις περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα μαζί. Βρείτε μαζί νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας αρέσουν που μπορεί να είναι από τα αγαπημένα σας μαγαζάκια μέχρι ένα σπορ που θα κάνει τον ενθουσιασμό σας να χτυπήσει κόκκινο. Ότι και αν κάνετε μαζί θα αποκαλύψει στο άλλο σου μισό διαφορετικές πλευρές του αυτό σου που μπορεί και εσύ η ίδια να μην είχες ανακαλύψει.

Θα είστε "ομάδα":

Το να δουλεύετε σαν ομάδα με ένα κοινό στόχο είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο και η σχέση σας θα ανθίζιε μέσα από τους κοινούς σας στόχους. Μην προσπαθήσεις να υποβιβάσεις το άλλο σου μισό και θα ανακαλύψεις πως οι δυο μαζί μπορείτε να καταφέρετε ότι βάλετε στο μυαλό σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ