2012-05-19 13:43:43
Φωτογραφία για Ο Πρωθυπουργός είναι...γυμνός!
Σε εναν διαγωνισμό ζωγραφικής στην Οτάβα εμφανίζεται σε πίνακα ο πρωθυπουργός του Καναδα Στίβεν Χάρπερ όπως τον βλέπετε δίπλα! Οπως είπε στους καναδούς δημοσιογράφους η ζωγράφος Μάργκαρετ Σάδερλαντ πρόκειται «για μια πολιτική σάτιρα, που αντλεί την έμπνευσή της από την ευρωπαϊκή ζωγραφική εδώ και 300 χρόνια» - αναφερόμενη στον πίνακα "Olympia" (1863) του Εντουάρ Μανέ.

Οσον αφορά τα κίνητρα της για να εμφανίσει...γυμνό τον Καναδό πρωθυπουργό (τουλάχιστον όπως τον...φαντάζεται να είναι) είπε οτι το έκανε γιατί η κυβέρνηση του και εκείνος είναι...πολύ συντηρητικοί! Και ήθελε να τους...προβοκάρει.

Πρόκειται για μια ελαιογραφία που φέρει τον τίτλο Emperor Haute Couture και ο Χάρπερ με την...κορμοστασιά του είναι ξαπλωμένος σε κάτι σαν αρχαιοελληνικό ανάκλιντρο με ενα σκυλάκι στα πόδια του και μια "σκλάβα" να του δίνει καφέ σε ενα χάρτινο κύπελο! Ο Νέιθαν Κάλεν που εκπροσωπεί την αντιπολίτευση είπε οτι «δεν ξέρω αν οι Καναδοί έχουν όρεξη να δουν αυτόν τον πίνακα, εγώ πάντως δεν έχω» υπογραμμίζοντας οτι και η αντιπολίτευση είναι εξίσου...συντηρητική με την κυβερνηση! Οσο για τον εκπρόσωπο του Χάρπερ στην κυβέρνηση έκανε...χιούμορ λέγοντας οτι ο καναδός πρωθυπουργός προτιμά τις...γάτες (στα πόδια του)!
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ