2012-05-19 13:48:34
Φωτογραφία για ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ, ΛΟΓΩ... ΚΑΦΑΛΟΝΙΑΣ;
Ακόμα και την ματαίωση των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών σκέφτονται στην ΓΓΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", μετά την… πυρπόληση του πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το γεγονός αυτό, που έρχεται να προστεθεί στην επίθεση που δέχθηκε με πέτρες το λεωφορείο της αποστολής του ΠΑΟ την Πέμπτη, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό στις αρμόδιες Αρχές με αποτέλεσμα να μελετούν εκ νέου αν και υπό ποιες συνθήκες θα γίνουν οι τελικοί.

Παρόλο που χθες, Παρασκευή, λήφθηκε απόφαση οι αγώνες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ να διεξαχθούν κανονικά με φιλάθλους ξεκινώντας από τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, οι τελευταίες εξελίξεις στην Κεφαλλονιά προκαλούν... πονοκέφαλο τόσο στην Πολιτεία όσο και στην Αστυνομία, καθώς θεωρούν πως η πυρπόληση του πούλμαν στο Αργοστόλι ήταν αντίποινα για ό,τι συνέβη λίγα εικοσιτετράωρα πριν στο Μοσχάτο, όπου είχαμε την επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο των "πράσινων".


Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι μήπως αυτές οι τακτικές συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και στο τέλος χυθεί αίμα Για αυτό το λόγο τόσο ο γ.γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής, όσο και η Αστυνομία εξετάζουν το ενδεχόμενο να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά. Προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι πιθανά, μεταξύ των οποίων και αυτό της ματαίωσης των τελικών!

Πάντως πρόθεση της ΓΓΑ είναι οι τελικοί να γίνουν κανονικά προκειμένου να μην δοθεί στο μπάσκετ η... χαριστική βολή, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ