2016-12-25 11:48:15
Φωτογραφία για ΒΟΡΙΔΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ»
Απορρίπτοντας κατηγορηματικά «συναίνεση και συνεννόηση» με τον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης επιτίθεται στην κυβέρνηση και χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «ορισμό του ψευτοτσαμπουκά» αναφορικά με τις επικρίσεις για την στάση της Ν.Δ. απέναντι στο επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους και τον ΦΠΑ στα νησιά. 

«Ο κ. Τσακαλώτος δεν είναι αυτός που θα στείλει απολογία και σημείωμα "με συγχωρείτε, δεν θα το ξανακάνω";» λέει ο Μ. Βορίδης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, υποστήριξε ότι «οι εκλογές σήμερα δεν συμφέρουν τη Ν.Δ., συμφέρουν όμως τη χώρα». «Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία ταυτόχρονα, όμως, ετοιμάζει και την οδό διαφυγής του» υποστήριξε.

Ερωτηθείς γιατί η Ν.Δ. είπε «παρών» στο επίδομα των συνταξιούχων και «Ναι» στον ΦΠΑ στα νησιά, ο Μάκης Βορίδης υποστηρίζει ότι αναφορικά με το επίδομα ο πρωθυπουργός «είπε ψέματα στην εθνική αντιπροσωπεία» ενώ το «Ναι» στο ΦΠΑ στα νησιά είναι αυτονόητο αφού ο Αλέξης Τσίπρας υλοποιεί ένα μέρος από αυτό που είχε γίνει επί κυβερνήσεως Σαμαρά.


«Ο κ. Τσακαλώτος δεν είναι αυτός που θα στείλει απολογία και σημείωμα "με συγχωρείτε, δεν θα το ξανακάνω. Θα είμαι καλό και φρόνιμο παιδί από δω και πέρα;"» είπε ο Μ. Βορίδης. 

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του "ψευτοτσαμπουκά", ορθώνει το ανάστημά της η τιμημένη Αριστερά, μετά τρώει μία φάπα και τρέχει να λουφάξει, ζητώντας ταπεινά συγνώμη». «Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση που το ήθος της, η αισθητική της, ο χαρακτήρας της προσβάλλει βάναυσα την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού» είπε, συμπληρώνοντας: «Το κακό που κάνουν στην συλλογική μας τιμή και αξιοπρέπεια με τις ψευτομαγκιές τους, με τις γελοιότητές τους είναι χειρότερη και από την καταστροφή που προξενούν σε όλα τα θέματα του δημοσίου βίου». «Το δε δίλημμα "είστε με εμάς ή με τον Σόιμπλε" να το πει ο κ. Τσίπρας στον καθρέφτη του, όχι σε εμάς, αυτό το παραμύθι το έφαγε ο ελληνικός λαός ήδη δύο φορές, δεν πουλάει πια» τόνισε.

Αναφερόμενος στην Ευρώπη, ο κ. Βορίδης υποστηρίζει ότι πρέπει να αλλάξει και να εγκαταλειφθεί η «πολιτική ορθότητα» ωστόσο υπογραμμίζει ότι «η Ευρώπη θα αλλάξει, γιατί ο κόσμος αλλάζει». Τέλος, ερωτηθείς για την Τουρκία, δηλώνει ότι πρέπει να «είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αμυντικά την τουρκική προκλητικότητα και να ανασχέσουμε το άνοιγμα των μεταναστευτικών ροών από την τουρκική πλευρά».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ