2016-12-25 17:44:22
Φωτογραφία για Η ΠΑΟΛΑ και η ...Πολεμική Αεροπορία
Με ποικίλα αλλά και δηκτικά σχόλια ιδιαίτερα στο διαδίκτυο συνοδεύτηκε η εμφάνιση της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» χθες παραμονή Χριστουγέννων. 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος χθες Σάββατο 24 Δεκεμβρίου οργάνωσε ένα ρεβεγιόν με την Πάολα στο επίκεντρο, έτσι όπως δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση με 40 μουσικούς της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας μάλιστα να συμπράττουν μαζί της στο «Θεός αν είναι»..

Η  Πάολα εμφανίστηκε να συνυπάρχει καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Κατσαρό που τη συνοδευε με το σαξόφωνό του, με την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα  ντουέτο και όχι μόνο δύο λαϊκών φωνών, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον ήχο του κλαρίνου του. Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, ερμήνευσαν λαϊκές επιτυχίες και ο Χρήστος Δάντης με πιο ροκ διάθεση Η Πάολα, μεταξύ των άλλων, έδειξε να συγκινείται όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδά το «Θυσιάστηκα», χόρεψε με τον φίλο της Κώστα Κόκλα και επέλεξε  να πει πέρα των λαϊκών επιτυχιών της και κομμάτια της καρδιάς της...

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: http://www.press-gr.com/2016/12/blog-post_6409.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ