2016-12-26 14:19:11
Φωτογραφία για Και όμως δεν είναι ανέκδοτο: μήνυμα Ερντογάν για τα Χριστούγεννα
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη όλους τους Τούρκους χριστιανούς και τις χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο, χθες 24 Δεκεμβρίου, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.

«Συγχαίρω πρώτα από όλα τους χριστιανούς πολίτες μας και στη συνέχεια όλους τους χριστιανούς στον κόσμο για τις εορτές των Χριστουγέννων, ευχόμενος ότι οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί, τους οποίους παρακολουθούν από τα διάφορα δόγματα, παραδόσεις και εκκλησίες τους, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος αλληλεγγύης και βοήθειας», δήλωσε ο Ερντογάν.

Αναρτώντας μία δήλωση στην ιστοσελίδα της Προεδρίας, ο Ερντογάν ανέφερε ότι «το ειρηνικό περιβάλλον που επικρατεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ανατολία είναι καρπός μιας παλιάς παράδοσής μας, που αντιμετωπίζει τη διαφορετικότητα ως πλούτο, που έχει ως αρχή τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη και που δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη θρησκεία, τη γλώσσα και τη φυλή».

Πρόσθεσε ότι ως μέλη αυτής της παλιάς παράδοσης, «συνεχίζουμε να ανοίγουμε την αγκαλιά μας προς τους καταπιεσμένους», χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ