2016-12-26 19:38:44
Φωτογραφία για Φαίνεται σαν μια ακίνδυνη ρεματιά, αλλά κανείς δεν έχει ξαναδεί όποιον πλησίασε στα νερά της.
Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στην Αγγλία θα πρέπει να ξέρετε το Bolton Strid. Μπορεί να φαίνεται σαν μια όμορφη και ήσυχη περιοχή στην πραγματικότητα, όμως, είναι η πιο επικίνδυνη ρεματιά στον κόσμο.

Το μήκος μεταξύ του Barden Tower και του Bolton Abbey στο Γιορκσάιρ θεωρείται πολύ επικίνδυνο. Πολλοί πλησιάζουν για να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά. Κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί ακόμα και να περπατήσει στα βράχια του. Δεν φαίνεται πολύ βαθύ, αλλά στην πραγματικότητα είναι.

Κανένας απ’ όσους έχουν πέσει μέσα μέχρι στιγμής δεν έχει σωθεί. Το πέσιμο οδηγεί σε βέβαιο θάνατο. Και δεν είναι μόνο το ότι δεν επέζησε κανείς, αλλά δεν έχουν ανακτηθεί ποτέ και τα σώματα των θανόντων. Λόγω αυτού, κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσο βαθιά είναι τα νερά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ρεύματα είναι εξαιρετικά ισχυρά.

Υπάρχουν τμήματα που μοιάζουν στενά και ρηχά αλλά από κάτω υπάρχουν πολλά γιγαντιαία σπήλαια και περιοχές που έχουν πολύ περισσότερο νερό απ’ όσο φαίνεται. Είναι αδύνατο να δείτε τι κρύβεται κάτω, αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι ένα τεράστιος κόσμος κάτω από το νερό και πως δεν ζεις αν πέσεις μέσα.


Μπορεί να φαίνεται πολύ στενό και ρηχό, αλλά στην πραγματικότητα, κάτω από το νερό είναι μια τεράστια περιοχή με σπηλιές και βαθιά μέρη.

Υπάρχουν πινακίδες σε όλη την περιοχή που προειδοποιούν τους ανθρώπους να μην πάνε στο νερό. Κάποιοι άνθρωποι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις και άλλοι όχι. Εδώ είναι μια φωτογραφία ενός αστυνομικού που ψάχνει ένα 8χρονο παιδί που χάθηκε το 2010.

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι μόνο οι κορυφές των σπηλαίων που υπάρχουν κάτω από το νερό. Ενώ το έδαφος φαίνεται να βρίσκεται κάτω από το νερό, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Μια ματιά από το πλάι δείχνει τη δύναμη του κυλιόμενου νερού μέσα από τα βράχια. Σίγουρα φαίνεται επικίνδυνο από την όψη αυτή, αλλά είναι ακόμα χειρότερο κάτω από το νερό.

Από άποψη ομορφιάς είναι ένα εξαιρετικό μέρος.

Αλλά να θυμάστε, όμως, ότι η πτώση στο νερό οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ